samo klikni ode i zaobiđeš googleŽiro-Račun: TK PRAĆKA 2484008-1104413928 kod RAIFFEISEN BANK IBAN HR9724840081104413928 MB:2287846 Tel.021-688996 Mob.098-966-0785 email dujmov1@gmail.cominternet TV DUJMOVAČA on-demand

srijeda, 18. svibnja 2011.

SVIM IGRAČIMA T.K. PRAĆKA

Podijeli POVRAT NA GLAVNU STRANICU
KO JE ZAINTERESIRAN NEK POŠALJE IME PREZIME I ADRESU


Postovani,


Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas, da je zapocela suradnja Hrvatskog teniskog saveza i tvrtke Intersport. Ugovor je prije nekoliko dana potpisan i usklađen. U skladu s time, ponavljamo dopis iz veljače. U prilogu mozete pronaci informacije o sporazumu kao i tablice sa zahtjevom, putem kojih ce svakom prijavljenom članu INTERSPORT H d.o.o. izdati Intersport Plavu karticu.

Popust pri kupnji robe ostvaruje se na prodajim mjestima Intersporta uz predočenje Plave kartice.

Plava kartica vrijedi samo u Hrvatskoj uz osobni dokument i nije prenosiva. Kao sredstvo plaćanja može se koristiti virman, gotovina ili kreditne kartice.

Ukoliko jos to niste učinili i proslali na trazeni e-mail podatke, molimo Vas da radi lakše obrade podataka koristite prilozene tablice.

Lijepi pozdrav
___________________________________________________
Poštovani,


U cilju širenja suradnje sa što većim brojem uglednih tvrtki Hrvatski teniski Savez, započeo je suradnju s Tvrtkom ''Intersport Hrvatska''. Interes je Saveza da svim teniskim klubovima i sportašima koji se bave teniskim sportom omogući nabavku neophodnih sportskih rekvizita i opreme pod što boljim uvjetima. Drugi osnovni cilj ovakvih aktivnosti je pribavljanje financijskih sredstava, kako bi se dodatno ojačali izvori financiranja određenih programa Saveza s posebnim naglaskom na potporu što kvalitetnijeg stručnog rada u našim regijama.

Tvrtka ''Intersport'' svim klubovima, njihovim članovima i onima koji nisu formalni članovi klubova, a bave se tenisom omogućiti će kupnju sportske opreme uz popust od 20 % u svim svojim prodajnim objektima u Hrvatskoj.

''Intersport'' će Hrvatskom teniskom Savezu isplatiti dodatnu bonifikaciju u visini od 10 % od ukupnog godišnjeg prometa ostvarenog u okviru zajedničkog projekta. Tako ostvarena sredstva posebno će se evidentirati i biti će namjenjena prvenstveno za poticanje stručnog rada u našim regijama i klubovima.

Svaki teniski klub, član kluba ili osoba koja nije član kluba, a bavi se tenisom u vašem klubu, primiti će na svoju adresu iskaznicu kao i pristupnicu u kojoj će biti navedene informacije o pogodnostima, načinu upotrebe i ostale potrebne upute.

Kako bi se započeta suradnja u obostranom interesu realizirala, potrebno je dostaviti podatke o svojim članovima kao i tenisačima koji nisu članovi kluba, ali za bavljenje tenisom koriste klupske objekte. Rok za dostavu podataka nije ograničen, što znači da se lista članova ''Intersport cluba'' može i sukcesivno dopunjavati.

Podatke s imenima, prezimenima i adresama molimo dostavljati na adresu HTS – Odjel za registracije, za gospodina Gordana Pavlovića, e-mail: gordan.pavlovic@hts.hr

Zbog lakše obrade podataka molimo Vas da tražene podatke šaljete u priloženoj tablici.

Sigurni smo da ćete prepoznati koristi koje omogućuje suradnja s INTERSPORTOM najvećim svjetskim trgovačkim lancem za sportske artikle, a vjerujemo da postoje područja na kojima bi se započeta suradnja mogla dodatno širiti.

ODBOR ZA MARKETING

Nema komentara: